Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Περισσότερα...

Όροι και προϋποθέσεις εγγύησης

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε. έχοντας πείρα πολλών ετών και τεχνική κατάρτιση πάνω στο αντικείμενο των ανταλλακτικών που εμπορεύεται και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτά , παρέχει δώδεκα (12) μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας σε όλα της τα προϊόντα εκτός των ειδών κλιματισμού των οποίων η εγγύηση καλύπτεται από τα εργοστάσια παραγωγής και εκτός των ειδών που τοποθετούνται σε ΤΑΞΙ με εξαίρεση ειδικές περιπτώσεις όπου κατόπιν συμφωνίας με την εταιρία παρέχεται εγγύηση 90 ημερών .

  • Η ισχύς της εγγύησης ξεκινά από την αναγραφόμενη ημερομηνία αγοράς του εκάστοτε παραστατικού αγοράς το οποίο λαμβάνεται κατά την παράδοση του προϊόντος , και έχει πέρας δώδεκα (12) ημερολογιακούς μήνες .
  • Η εγγύηση που παρέχεται από την εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε. προβλέπει την αντικατάσταση ή την επιδιόρθωση του προϊόντος και όχι την επιστροφή των χρημάτων.
  • Η εγγύηση έχει ισχύ μόνο και εφόσον το προϊόν της εγγυήσεως δεν έχει υποστεί οποιαδήποτε παρέμβαση –επισκευή πέραν του τεχνικού τμήματος της ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε.
  • Για να έχει ισχύ η εγγύηση στο προϊόν και εφόσον ισχύουν τα παραπάνω , είναι απαραίτητο να ελεγχθεί από το τεχνικό τμήμα της ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε. και αναλόγως της βλάβης να προβεί σε επιδιόρθωση ή αντικατάσταση αυτού.
  • Ισχύ έχει η εγγύηση μόνο και εφόσον το προιον είοναι ελαττωματικό και δεν προήλθε η βλάβη από εξωγενής παράγοντες . (π.χ. ΔΕΝ ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που προξενήθηκε βλάβη σε μίζα από την κακή λειτουργία της μπαταρίας ή το διακόπτη εκκίνησης του οχήματος ).
  • Έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο εφόσον διαπιστωθεί η δυσλειτουργία του προιόντος της εγγυήσεως θα επιβαρυνθεί η εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΟΥΠΑΚΗ Ο.Ε.
  • Η εγγύηση ΔΕΝ προβλέπει έξοδα συνεργείου ( εργατικά έξοδα ) για την εξαγωγή και επανατοποθέτηση του ανταλλακτικού στο όχημα .